Minimal 21 i la cançó 2.0

Fa força temps us vam preguntar al mur del nostre facebook sobre què us agradaria escriure si haguéssiu de fer una cançó. Les vostres respostes ens van sorprendre força, ja que vareu proposar temàtiques molt interessants i que nosaltres mai hauríem pensat.

Això va fer que se’ns encengués una bombeta…”i si fem una cançó amb la gent que ens segueix al facebook? No podrien sortir idees diferents i sorprenents?” I bé, després de molt pensar-ho, ens hem decidit.

La idea que tenim és treballar a partir d’una base feta per nosaltres, però que s’anirà enriquint amb la vostra participació, ja sigui a l’hora de composar la cançó, o bé de gravar-la a l’estudi.

No volem que ningú se senti exclòs, no importa si sabeu o no de música, o si toqueu o no un instrument, només volem que us animeu a participar i aporteu idees amb la vostra creativitat i ganes. Estem segurs de que el resultat final serà una gran cançó.

Penseu que hi ha moltes maneres de col•laborar: la dinàmica de la cançó, donar la vostra opinió, les melodies, el arranjaments, cantar, tocar parts de la cançó, etc., … i creieu-nos, no cal ser músics per participar-hi d’alguna forma. 

De moment deixarem uns dies per qui tothom que vulgui es pugui apuntar i un cop sapiguem quants som veurem la manera d’organitzar-nos i què pot oferir cadascú en aquesta aventura.

Ah! Una darrera cosa, tenim la intenció de fer un diari i una mena de “documental”, esperem que no us importi sortir en fotos, vídeos, etc.

Feu-ne difusió a qui vulgui i pugui estar interessat!

Segur que ens ho passarem molt bé!

About Minimal 21

Minimal 21 aposta per la barreja entre l’electrònica, el pop subtil de detalls i contrastos i la personalitat d'una penetrant i alhora fràgil veu femenina.

Posted on Mai 24, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: